Dubes Rusdi Kirana sambut Siti Aisyah

id Dubes RI untuk Malaysia Rusdi Kirana,Siti Aisyah ,KBRI Kuala Lumpur ,Mahkamah Tinggi Shah Alam, Selangor, Malaysia,nolle prosequi,penghentian penuntut

Dubes RI untuk Malaysia Rusdi Kirana berfoto dengan Siti Aisyah di KBRI Kuala Lumpur usai sidang di Mahkamah Tinggi Shah Alam, Selangor, Malaysia, Senin (11/3/2019). Dalam persidangan tersebut Jaksa Penuntut Umum menyatakan nolle prosequi (penghentian penuntutan) dalam kasus Siti Aisyah sehingga dibebaskan dari tuntutan dalam kasus dugaan pembunuhan kakak tiri pemimpin Korea Utara Kim Jong-nam. ANTARA FOTO/Fandhyta/hp.

Dubes RI untuk Malaysia Rusdi Kirana (kanan) berfoto dengan Siti Aisyah di KBRI Kuala Lumpur usai sidang di Mahkamah Tinggi Shah Alam, Selangor, Malaysia, Senin (11/3/2019). Dalam persidangan tersebut Jaksa Penuntut Umum menyatakan nolle prosequi (penghentian penuntutan) dalam kasus Siti Aisyah sehingga dibebaskan dari tuntutan dalam kasus dugaan pembunuhan kakak tiri pemimpin Korea Utara Kim Jong-nam. ANTARA FOTO/Fandhyta/hp.

Pewarta : Fandhyta
Editor: Hermanus Prihatna
COPYRIGHT © ANTARA 2019

Komentar